Webdesign

Siden 2011 har jeg udvidet mine kompetencer til også at omfatte webdesign. Gennem studiet på Film- og medievidenskab på Københavns Universitet har jeg modtaget undervisning i webdesign og navigation/user interface. Særligt amerikaneren Steve Krug har fanget min opmærksomhed. Han anses for at være global guru indenfor web navigation - dvs. studier som beskæftiger sig med, hvad der kommunikerer tydeligt og hvad der ikke gør.

Det hjælper ikke meget at have en fin og smart hjemmeside, hvis den ikke tydeligt er i stand til at fortælle modtageren, hvad du vil - eller kan gøre for kunden.

 
CMS & Wordpress

CMS står for Content Management System og dækker over systemer, som kan håndtere indhold direkte på internettet. Dette gør opdateringer - altså rettelser i tekst samt udskiftninger af billeder meget lettere og hurtigere end tidligere.

Jeg har valgt som udgangspunkt at bruge Wordpress, som for øjeblikket måske er den mest udbredte web software globalt. Denne software gør, at webdesigneren/programmøren har mulighed for at rette eller opdatere indeholdet på et website, uanset hvor denne måtte befinde sig sålænge der blot er adgang til nettet.